GRATIS verzending binnen NL v.a. € 59,95. 
Gratis retourneren in Nederland*

Als u vragen heeft kunt u ook terecht via telefoonnummer 035 6247628 (ma-vr tussen 10:00 en 17:00 uur) of via de mail: info@van-wonderen.nl

Wat is de levertijd?
Binnen Nederland en België heeft u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Tip: Als u uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur plaatst en betaalt, heeft u uw schoenen meestal de volgende dag al in huis! U kunt uw bestelling via  betalen of het bedrag via bankoverschrijving naar onze rekening overmaken. Wij verzenden na ontvangst van de betaling.  Let op, indien u de betaling d.m.v. een bankoverschrijving doet, duurt de verzending meestal 1 dag langer dan wanneer u op een andere wijze betaalt.

Wat zijn de verzendkosten?
Verzenden binnen NL vanaf € 79,99 is gratis (bij een lager bedrag € 4,99). Voor België zijn de verzendkosten € 4,99 vanaf € 79,99 (bij een lager bedrag € 9,99). Verzenden buiten NL en België kost € 14,99*.
*met uitzondering van Engeland, Spanje, USA en Canada; deze verzendkosten zijn € 19,99.

Hoe werkt het spaarsysteem en kan ik de kortingsbon van € 25,- gebruiken in de winkels en tevens via de webshop?
Als u een order plaatst ontvangt u bij uw bestelling een klantnummer en spaart u punten. Als u al een klant bij ons bent, worden de punten van de aankoop bijgeschreven, net als de aankopen in de winkel in Hilversum. Bij besteding van elke € 14,95 spaart u een punt en bij 40 punten krijgt u een kortingsbon van € 25,- thuisgestuurd, als internetklant ontvangt u een email met een code voor eenmalig € 25,00 korting bij uw online bestelling. Deze code geeft tevens korting in de winkels, neemt u een print van de email mee. Heeft u een kortingbon thuisgestuurd gekregen en wilt u die in de webshop gebruiken? Neem dan contact met ons op of bel 035 6247628 en u krijgt een kortingscode van ons.

Hoe kan ik ruilen? NIEUW: klik hier voor gratis retourneren binnen Nederland
Indien de maat niet goed mocht zijn of u kiest toch voor een ander model dan mag er geruild worden. Stuur de schoenen binnen 14 dagen (tijdens de opruiming en voor de afgeprijsde artikelen is dit 7 dagen) en voldoende gefrankeerd retour. Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking, GOED INGEPAKT, verstuurd dienen te worden. Doet u er a.u.b. een briefje bij met uw gegevens en tevens uw wensen. Wij zullen dit éénmaal zonder extra verzendkosten naar u toe sturen. Indien meerdere malen geruild wordt brengen wij ná de eerste keer wel verzendkosten in rekening. U mag de schoenen natuurlijk ook in de winkel in Hilversum ruilen.

Hoe kan ik retouren? NIEUW: klik hier voor gratis retourneren binnen Nederland
Bestelde schoenen mogen binnen 14 dagen (tijdens de opruiming en voor de afgeprijsde artikelen is dit 7 dagen) teruggebracht worden óf op eigen kosten retour gestuurd worden. Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking, GOED INGEPAKT, verstuurd dienen te worden. Doet u er a.u.b. een briefje bij met uw (bank)gegevens en tevens uw wensen. Voldoet de zending aan alle eisen, dan maken wij z.s.m. het aankoopbedrag over op de door u opgegeven rekening.
U mag de schoenen natuurlijk ook zelf naar de winkel in Hilversum terugbrengen.

Adres: Van Wonderen schoenmode Leeuwenstraat 28 1211 EV Hilversum 035 6247628 

Opties voor retour zenden (binnen NL): Onder voorbehoud van wijzigingen 

Postkantoor: € 6,95 (vanaf € 6,50 online betalen en labelen) PostNL verzenden 
DHL: vanaf  € 5,75 online betalen en labelen ( € 6,75 bij een DHL Parcelshop betalen en labelen) DHL verzenden  
UPS: vanaf € 4,05 online betalen en labelen. Naar UPS Access Point: Van Wonderen Schoenmode bv  Leeuwenstraat 28, 1211 EV HILVERSUM (let op dat u bij “Aangegeven waarde” maximaal € 75,00 invult)   UPS verzenden 
Vanuit Belgie: UPS: vanaf € 7,05 online betalen en labelen. Naar UPS Access Point: Van Wonderen Schoenmode bv  Leeuwenstraat 28, 1211 EV HILVERSUM (let op, u krijgt dit lage tarief als u bij “Aangegeven waarde” maximaal € 75,00 invult en het pakket verzendt naar UPS Access Point: Van Wonderen Schoenmode bv)   UPS verzenden Belgie